Ochelari și lentile de contact

Prin internediul Magazinului de optica medicala comercializam:

Rame de ochelari. Rame diverse, din cele mai bune materiale (titan, ruthinium, acetat...); Rame produse de firme consacrate: RAY-BAN, ESCADA,GIVENCHY, BLUMARINE, POLICE, MAX MARA, HUGO BOSS, RODENSTOCK, BOGNER, LACOSTE, SWAROWSKI, ROBERTO CAVALLI, CAROLINA HERRERA, ANA HICKMANN etc.. Rame la preturi accesibile oricarui pacient.

Comercializam lentile ZEISS, HOYA, ESSILOR, RODENSTOCK si INTEROPTIC. Lentile cu tratament antireflex multistrat, cu tratament anti-zgarietura. Lentile cu tratament oleofob si hidrofob. Lentile asferice. Lentile monofocale, bifocale si progresive. Lentile progresive pentru munca de birou, lentile de interior. Lentile cu protectie pentru calculator,ce ofera un confort ridicat celor care lucreaza la calculator in fiecare zi. Lentile cu indice de refractie mare (foarte subtiri).

Lentile de contact (sferice, torice si progresive), si solutii pentru pastrarea lor.

Ochelari de soare, cu lentile cu absorbtie maxima de UV, cu lentila polarizata, etc.

Accesorii pentru ochelari: tocuri, lavete, solutii de curatare, lantisoare.

Centrul Oftalmo Laser & Optic Lens dispune de un Atelier de optica medicala, dotat cu cele mai moderne aparate de slefuit lentile si montaj ochelari.


Ochelari de corecție

ochelari de corectie

Dacă observăm că vederea noastră slabeşte, că ochii se înroşesc tot mai des sau când ne doare capul frecvent, în cazul în care lucrăm în faţa calculatorului sau dacă avem peste 40 de ani, probabilitatea de a avea nevoie de ochelari este tot mai mare. Lentilele oferite pot fi din sticlă sau plastic.
[mai mult ...]

Ochelari de soare

ochelari de soare

O pereche bună de ochelari de soare înseamnă calitate şi stil. Sunt trei lucruri de bază care trebuie să satisfacă o pereche de ochelari de soare, şi anume să protejeze suficient ochii, să fie confortabili şi bine înteles, să aibă stil, să fie la modă pentru a scoate în evidenţă statutul şi personalitatea.
[mai mult ...]

Lentile de contact

lentile de contact

OPTIC LENS dispune atât de lentile de contact de vedere (cu dioptrii), cât şi de lentile de contact cosmetice într-o gamă largă de culori.
Lentilele de contact comercializate sunt produsele unor companii de renume precum CIBA Vision, Bausch & Lomb sau Soft Lens Technology.
[mai mult ...]